Fixkit
4.5
Based on 216 reviews
powered by Google
Bogdan Marius Vasile
Bogdan Marius Vasile
14:47 07 Nov 23
Magazin bun pentru a găsi tot felul de șuruburi. Totuși, vei găsi majoritatea lucrurilor de care ai nevoie. Alăturați șuruburi și veți găsi ceea ce căutați.
BIGYILAN PAUL
BIGYILAN PAUL
16:32 06 Nov 23
NU recomand deoarece am fost taxat de doua ori pentru aceeasi comanda. Am platit Online dupa care a trebuit sa platesc si la curier. Am vorbit de 3 ori la telefon si de fiecare daca mi s-a spus ca voi primii banii. Deasemenea am trimis si e-mail-uri si tot degeaba. Categoric a fost prima si ultima comanda. UPDATE: Astazi dupa aproape 2 saptamani de la sesizarea problemei am primit banii.
Alin Bucur
Alin Bucur
17:01 25 Oct 23
Bansky (xegalzero)
Bansky (xegalzero)
17:30 06 Aug 23
Mai bine
Alexandru Dorobantu
Alexandru Dorobantu
06:06 06 Aug 23
Peter Pufan (CasualTempest87)
Peter Pufan (CasualTempest87)
11:32 01 Aug 23
Magazin bun.
Emilia Nita
Emilia Nita
13:11 29 Jul 23
Bine
Alexandru Toma
Alexandru Toma
10:54 26 Jul 23
Ajuns la locație, am dat modelul de șurub pe care il vreau.. mi.a dat unul identic. Rapid ..nici un minut nu a durat. Forță
George Trancu
George Trancu
22:38 21 Jun 23
Gasesti orice tip de surub si saibe ai nevoie. Personalul este serviabil si politicos.
Sergiu Moldovan
Sergiu Moldovan
16:15 18 May 23
Calitatea produselor este de nota 10 și găsești aproape orice tine de șuruburi/piulițe.Personalul este foarte amabil și te ajuta cu cea mai mare placere.Recomand cu încredere!
florian loiz
florian loiz
13:58 20 Nov 22
Găsești suruburi de tot felul și ieftine
Viorel Tudor
Viorel Tudor
01:39 13 May 22
Perfect. Am găsit ce trebuia, sunt bine aprovizionați. Felicitări.
Ionut Catalin
Ionut Catalin
12:20 04 May 22
Super profesioniști în fixare.
Edmond GÎRLEANU
Edmond GÎRLEANU
12:04 21 Feb 22
Au "chestii" pe care nu le-am găsit altundeva.
Mihai Manea
Mihai Manea
10:44 12 Dec 21
Magazinul este foarte bine aprovizionat, dar preturile sunt cam mari.
Gheorghe Floricel
Gheorghe Floricel
06:05 20 Oct 21
Un mic magazin dar foarte bine aprovizionat și un colectiv de profesioniști. Felicitări
Sorryns
Sorryns
17:58 23 Jul 21
Șuruburi de toate calibrele, dacă aveți nevoie, găsiți aproape orice...
Ciprian SPANU
Ciprian SPANU
18:02 25 Jun 21
Salut...Am dat o comanda de 57 pozitii.Am solicitat in mod special ca dimensiunile si cantitatile sa fie precizate pe ambalaje ( consider eu normal si firesc). La livrare, am avut neplacerea sa constat ca toate pungutele cu produse erau identice, fara absolut nimic specificat pe ele.Am pierdut 2h sa diferentiez produsele pentru a le livra clientului.Personalul aparent, nu obisnuieste sa scrie ceva pe ambalaj, conform convorbirii telefonice.Ma intreb oare cum isi verifica ei comanda? In cazul in care esti necunoscator cum iti dai seama ca e produsul cerut?Colaborez cu aceasta firma de 4-5 ani, cand vechea echipa avea grija sa specifice absolut tot, plus suplimentar.Dezamagitor.. O sa ma gandesc daca mai apelez la serviciile lor..
Ro Co
Ro Co
15:58 19 Mar 21
Magazin specializat exclusiv în vânzarea de șuruburi, piulițe, etc. Când a apărut pe piață, acum aproximativ 10 ani era, într-adevăr, cel mai bine și divers aprovizionat. Intre timp au apărut și la magazinele de bricolaj game mai mari de astfel de produse.
Serban S
Serban S
13:10 21 May 20
UPDATE: astazi 21.05 a sosit si adezivul. Au 4 stele, pentru ca intr-un final au rezolvat problema.Pana de curand le-as fi dat 5 stele pentru ca am cumparat multe de la ei. Dar pentru 17,72 lei nu voi mai face asta.Despre ce este vorba: La ultima comanda data online, am uitat eu sa iau un adeziv... Am sunat si i-am rugat sa adauge la comanda online un adeziv BISON plastic. La telefon a fost totul ok, au fost foarte cooperanti, dar cand a sosit pachetul, a sosit fara adeziv... Nu a fost trecut pe factura , insa suma de plata fusese marita exact cu pretul adezivului, deci m-am gandit ca au uitat sa il trimita. Pun mana pe telefon , asa e, colegul si-a adus aminte de faza, mi-a spus ca au uitat sa il trimita. Ok, inteleg posibilitatea unei greseli. Sa astept ca il vor trimite... Si de o saptamana il tot trimit... si eu il tot astept.Am fost azi pe la ei la magazin. Nici macar o secunda nu au avut intentia sa para ca vor sa rezolve problema. O tin sus si tare ca acel adeziv a fost trimis, iar daca vreau detalii despre colet, sa sun eu la Sameday ca nu mai este problema lor. Nu mi-au dat nici un AWB , nimic,Cel mai tare m-a deranjat dispretul fetitei din spatele tejghelei cand i-am expus problema. Probabil suma i s-a parut prea mica ca sa merite deranjul.Pacat ca s-au bucurat la 17,72 lei... Jenant. A doua oara, 100% nu voi mai comanda la ei.
Adda Andreea
Adda Andreea
20:17 04 Feb 19
Enspe mii de suruburi si surubulete... piulite si saibe si orice natie si forma si marime si filet... trebuie doar sa stii ce ceri si fetele dragutele iti aduc imediat.Preturile sunt mici iar surubelele sunt calitative.Au enspe mii de bare filetate, coltare, cleme, sigurante metalice, blocanti samdPe mine m-au salvat de foarte multe ori fetele priceputele.Merg cu surubul vechi si rupt si ele imi dau un altul nou care se potriveste la fix. ( nu ma pricep la tipurile de filet, marimea , pasul si ce detalii or mai exista- asa ca e mai simplu)Recomand.
See All Reviews
js_loader