Livrare

Produsele comandate se livreaza în toată țara, utilizând metoda de transport și plată aleasă de către dvs. la efectuarea comenzii.
De asemenea, se pot achizitiona si direct din magazinul fizic Fixkit aflat in București, Sector 5, Prelungirea Ferentari, Nr. 3.
Pentru a face cât mai eficientă experiența dvs. pe magazinul on-line, colaborăm cu cele mai populare firme de curierat din țară (Same Day, Cargus, DPD si FAN Courier) din care o puteți alege pe cea mai optimă.
Pentru comenzi care depășesc suma de 200 lei, transportul este gratuit pentru localitatile care nu au km suplimentari.
Pentru comenzi care nu depășesc suma de 200 lei, transportul ( curier + ramburs) va fi suportat de dumneavoastra.

Retur

Conform OU 34/2014 produsele comandate online prin intermediul site-ului sau telefonic se pot returna în maxim 14 zile de la primirea acestora printr-un serviciu de curierat.
Obligațiile vânzătorului (OU 34/2014, Art.13):
- rambursează toată suma primita pentru produse și transportul acestora, în termen de cel mult 14 zile de la data informării de către consumator referitor la decizia de returnare a produselor.
- sumele menționate sunt rambursate într-un cont bancar indicat de cumpărător. Toate comisioanele privind rambursarea sunt suportate de cumparator
- dacă cumpărătorul a decis sa folosească o alta firma de curierat decât cea utilizata de vânzător, suma rambursata va fi cea a produselor, costul transportului către cumpărător fiind deja achitat de acesta
- vânzătorul va rambursa sumele datorate cumpărătorului după recepția și verificarea produselor returnate care au făcut obiectul vânzării
Obligațiile cumpărătorului (OU 34/2014, Art.14):
- cumpărătorul anunța vânzătorul în termen de maxim 14 zile de la data primirii produselor decizia sa de returnare a acestora. Trimite o cerere in acest sens și o expediază vânzătorului prin poșta electronica, prin fax, sau prin curierat folosind datele de identificare de la rubrica „Contacte" din site. Cumpărătorul poate anunța decizia de retur comunicând prin poșta electronica, fax sau curierat poștal printr-o exprimare proprie care sa conțină datele necesare pentru identificarea comenzii și a produselor returnate.
- cumpărătorul returnează produsele în ambalajul inițial și în stare perfectă de funcționare în termen de cel mult 14 zile de la data comunicării către vânzător a deciziei de returnarea
- cumparatorul suporta costurile legate transportul produselor returnate către vânzător.