Termeni si condiții

Utilizarea paginii de internet ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si realizarea de achizitii de produse oferite pe pagina de internet presupun implicit acceptarea fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele ce decurg din aceasta (denumita „Utilizarea”).

S.C. STANDARDSTOCK S.R.L. este o societate cu capital privat roman, care are sediul in Giurgiu, sat Remus, com. Fratesti, str. Bucuresti nr. 168, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J52/302/2012, Cod de Inregistrare Fiscala (CIF): RO30227430, capital social 400 lei

In continuare, S.C. STANDARDSTOCK S.R.L. va fi denumita FIXKIT.

Informatiile prezentate de catre FIXKIT , prin intermediul acestui site, sunt destinate exclusiv informarii clientilor sai. Pagina de internet www.FIXKIT.ro, este proprietatea FIXKIT si ofera doar informatii legate de produsele comercializate de FIXKIT.

Utilizatorii sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestora sau a oricarei prevederi cuprinse in acestea atrag obligatia utilizatorului de a inceta de indata accesarea site-ului sau vizualizarea oricarei pagini din acest site.

 DEFINITII SI PRECIZARI

 „WEBSITE” sau „PAGINA DE INTERNET”- domeniul www.FIXKIT.ro si toate subdomeniile acestuia.

„UTILIZATOR” - orice persoana juridica sau fizica ce acceseaza paginile acestui site.

„CONTINUT” – toate informatiile prezente, reprezentari grafice, imagini statice sau dinamice, texte, documente, scripturi, design, software si, in general, intreg continutul transmis sub orice forma catre utilizator, prin vizualizare sau descarcare sau prin orice alte mijloace legate direct sau indirect de site accesate sau descarcate prin utilizarea unui echipament electronic.

„MAGAZIN” - unul din punctele de lucru ale FIXKIT, puncte de lucru unde pot fi comandate si ridicate marfurile vandute clientilor.

Produsele comandate fie pot fi ridicate de la unul din depozitele FIXKIT fie pot fi livrate prin curier doar pe teritoriul Romaniei.

 

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul, asa cum este definit in preambul, incluzand toate informatiile prezente dar fara a se limita la acestea, reprezentari grafice, imagini statice sau dinamice, texte, documente, scripturi, design, software si, in general, intreg continutul transmis sub orice forma catre utilizator, prin vizualizare sau descarcare sau prin orice alte mijloace legate direct sau indirect de site sunt proprietatea exclusiva a FIXKIT sau a partenerilor FIXKIT. Toate drepturile sunt rezervate si sunt protejate de legile de protejare a drepturilor de autor in vigoare.

Nu este permisa reproducerea, stocarea, ori transmiterea unor parti ori a intregului continut al acestui site, ori utilizarea informatiilor sau documentelor, fara acordul prealabil scris al FIXKIT.

Navigarea pe site echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor si a conditiilor de mai jos.

Neacceptarea acestor termeni si conditii sau a oricarei prevederi din acestia atrage obligatia utilizatorului de a inceta de indata accesarea site-ului. 

 EVITAREA RASPUNDERII

FIXKIT nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa, de nefunctionalitatea serviciului de comenzi on-line si/sau a celor rezultand din imposibilitatea accesarii site-ului (ex. defectiuni la reteaua de internet).

 Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca toate informatiile, fotografiile si documentele prezentate pe site au doar caracter informativ si se pot referii doar la unul din produsele listate cu aceea informatie si/sau poza.

 Rugam utilizatorii sa ne aduca la cunostinta eventualele erori sesizate pentru a lua masurile necesare prin una din caile prezentate in pagina de Contact.

 Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si orice drept de proprietate intelectuala..

PROTECTIA PRIVIND DATELE PERSONALE

FIXKIT nu colecteaza si nu prelucreaza niciun fel de date personale ale utilizatorilor in cazul in care prezentul site este folosit doar pentru vizualizarea produselor si comenzilor scrise ce pot fi trimise prin e-mail, fax, telefon sau personal la unul din depozitele FIXKIT.  

MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

 FIXKIT isi rezerva dreptul de a modifica ori sterge, in tot sau in parte informatiile prezentate in acest website fara vreun avertisment prealabil .

FIXKIT isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare din prevederile prezente inTERMENI SI CONDITII  atat partial sau in intregime fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca nicio alta formalitate fata de utilizatori. Orice modificare se va considera ca fiind acceptata in totalitate si neconditionat de catre orice utilizator prin simpla utilizare sau accesare a site-ului.

Neacceptarea modificarilor atrage obligatia utilizatorului de a inceta navigarea pe acest site.

De asemenea, proprietarul isi rezerva dreptul de a inchide temporar sau definitiv, total ori partial acest website, fara nici o obligatie de notificare prealabila.

DISPOZITII FINALE

 Orice conflict aparut intre website-ul FIXKIT si utilizatori, cu privire la accesul ori utilizarea acestuia, va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil litigiul va fi solutionat de catre instantele de judecata competente de la sediul social al proprietarului site-ului, legea aplicabila fiind cea romana.

Daca oricare din clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prin accesarea acestui website, dumneavoastra va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a conditiilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale, utilizarea acestui website facandu-se pe riscul utilizatorului. Totodata va rugam sa verificati mentiunile legale ale acestora, pentru a nu va expune la incalcari ale drepturilor de autor, sau ale altor drepturi conexe

Prezentele termene si conditii sunt supuse legislatiei romanesti.

Orice utilizator care viziteaza acest website si care ofera date cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre FIXKIT, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare.

* Toate preturile contin TVA.

Achitarea produse / servicii

Plata se poate face:  Plata cu numerar la livrare = Ramburs prin curier pentru persoane fizice și juridice. Plata comenzii se face cu numerar, în momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite chitanta aferentă încasării. Plata online cu card bancar . Se face prin intermediul sistemului de plată online NETOPIA la plasarea comenzii și selectarea metodei de plată, dînd click pe butonul “comandă” primiți formularul, unde introduceți datele cardului și confirmați plata. Plata prin transfer bancar/plata cu OP, pentru persoane fizice și juridice.

Datele necesare efectuării plății sunt: 

Beneficiar: S.C. STANDARDSTOCK S.R.L.
Cod Fiscal: RO 30227430
Adresa: Judeţul Giurgiu, sat Remus, com. Fratesti, str. Bucuresti nr. 168. în registrul comerțului: nr. J52/302/2012.

Prin OP (ordin de plată) se face în baza facturii/proformei emisă de www.fixkit.ro, în momentul efectuării comenzii, fără nici un cost asociat transferului de bani, în afara celui perceput de banca plătitorului. Factura/Proforma poate fi găsită în e-mail-ul de confirmare a comenzii. Livrarea produselor se va face după confirmarea plății și transmiterea dovezii de plată la adresa de e-mail vanzari@fixkit.ro urgentează livrarea.